Loading Events
This event has passed.

CTGlobal og Microsoft presenterer webinar om Modern Management – din organisasjon på autopilot.

Norske kommuner får stadig flere datamaskiner, nettbrett og telefoner som skal virke fra første dag. Sluttbrukers krav til tilgjengelighet øker, samtidig som datainnbrudd blir stadig mer sofistikerte. I sum øker dette kravene til hvordan kommuner håndterer alle enhetene til de ansatte og elever.

Dette webinaret vil gi deg verdifull innsikt i hvordan Modern Management kan hjelpe din kommune med skyreisen. Her vil du lære om hvordan brukerne kan øke sin produktivitet ved å jobbe på hvilken som helst enhet – fra hvor som helst, samtidig som organisasjonens behov for tilgangskontroll og sikring av data er ivaretatt.

I tillegg vil du få høre fra Tromsø og Lørenskog kommune om  hvordan de har brukt Modern Management til å få en sikrere, enklere og mer effektiv håndtering (forvaltning) av alle sine enheter.

 Hva du vil lære:

  • Du og din kommune vi få en forståelse for hva Moderne IT og Modern Management er og hvorfor det er viktig.
  • Du vil få en innføring i hvordan du kan starte med Modern Management i din kommune.
  • Du vil få forståelse for hvordan dette fundamentalt vil endre både IT og Sluttbrukers hverdag og hvorfor det er så viktig å starte på disse endringen nå.
  • Du vil få innsikt i hva som skal til for å starte på – eller fortsette på – reisen for å ta i bruk Microsofts skytjenester.

Registrer deg her