Konsulentchef, Danmark

CTGlobal er en virksomhed, der er internationalt anerkendt for vores viden indenfor Microsofts teknologier – særligt Cloud, Modern Work og Security er vores ekspertområder.

Velkommen til CTGlobal!
Vi er et stærkt IT-konsulenthus og nogle af landets dygtigste, når det kommer til Microsoft-teknologier indenfor Cloud, Modern Work og Security. I takt med CTGlobal vækster, er der behov for en dedikeret konsulentchef.

Vi har spændende kunder både i Danmark og udlandet og vi har et højt ambitionsniveau, så vi har brug for dig, der er passioneret og drives af ledelse. Hvis du gerne vil være en del af rejsen i et IT-hus med stor fokus på både faglighed og trivsel, så er det nu, du skal slå til.

CTGlobal har opnået Microsoft Advanced Specialization inden for flere områder og har flere Microsoft MVP’er i teamet. Vi deltager aktivt i globale user groups, har flere gange forfattet kursusmateriale for Microsoft og taler ved store konferencer. Så vores ekspertise er bredt efterspurgt, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med det nære og trivslen i dagligdagen. 

Hos os er der fokus på faglighed og trivsel
Som konsulentchef får du ledelsesmæssige ansvar for vores kompetente og erfarne IT-konsulenter, som leverer, til tider, komplekse projekter baseret på Microsoft produktløsninger. Du vil referere til vores COO og arbejde tæt sammen med resten af ledelsen i firmaet.

Vi har fokus på trivsel i alt hvad vi gør. Alle kan blive ramt af travlhed eller komme til kort, når vi står overfor en teknisk udfordring og så hjælper vi hinanden. Samtidig giver vi den enkelte plads til at arbejde på den måde, der fungerer bedst for vedkommende.

Der er stor frihed i hvordan du arbejder – vi er jo alle forskellige.

Med kunden i centrum
CTGlobal har både danske og udenlandske kunder og hos os er kundens behov altid i centrum.

Du bruger din tid på at:

 • kommunikere og lede IT konsulenter
 • kommunikere med kunder
 • se sammenhænge og bringe kompetencer i spil
 • sikre kompetenceudvikling 
 • arbejde tæt med firmaets ledelse

Dit DNA
Du skal elske det! Ganske enkelt. Vi leder efter dig, som er kreativ og dygtig til at kommunikere 360 grader rundt. Du er vant til at arbejde mennesker og ledelse og det er vigtigt, at du eksekverer selvstændigt og kan sikre fremdrift for CTGlobal.

Vi forestiller os også:

 • at du tidligere har arbejdet som leder i et konsulenthus
 • at du er vant til at lede kollegaer med teknisk bidrag
 • at du har en god forretnings- og organisationsforståelse 
 • at du er god til at kommunikere
 • at du er struktureret 
 • at du kan gøre dig forståelig på både dansk og engelsk i skrift og tale.

Hvis du vil søge stillingen eller har spørgsmål
Send et motiveret CV allerede i dag til careers@ctglobalservices.com. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat. 

Velkommen hos CTGlobal!

About CTGlobal
CTGlobal is a consultancy focused on cloud, data center, security and enterprise client management. The corporate HQ is based in Denmark with offices in Nordics, Baltics and North America.

CTGlobal is an equal opportunity employer and considers qualified applicants for employment regardless of race, gender, gender identity, gender expression, age, color, religion, disability, veteran’s status, sexual orientation, or any other protected factor.

CTGlobal is a leader in the full lifecycle of Microsoft solutions. Professionalism, flexibility and openness are our core values, and we are driven by our ambition to deliver the most dynamic technologies and experiences to our customers, and be the leader in management technology and visualization solutions for the enterprise.

CTGlobal is Microsoft Solutions Partner and has related specializations in Azure, Modern Work, Business Applications, and Security.
Our team of consultants include six MVPs and we encourage and support all of our consultants in pursuing MVP status in their respective fields. Our experts speak and teach at leading international seminars and conferences, and work with some of the leading enterprises and organizations in Denmark. At CTGlobal, consultants enjoy a significant degree of freedom, flexibility and influence in the planning and execution of day-to-day tasks.