Konsulent til Cloud-løsninger – tag del i vores vækst -og udviklingsrejse, Danmark

Vil du arbejde i en virksomhed, hvor vi er internationalt anerkendte for vores specialistviden, og hvor vi aldrig stopper med at lære nyt? Og vil du skabe solide løsninger for store, betydningsfulde kunder med komplekse setups?

”Vi bygger ovenpå din viden og introducerer dig for nogle af de allerstørste i branchen”, siger direktør og partner Peter Odgaard Jensen.

Velkommen til et af Danmarks stærkeste IT-konsulenthuse
CTGlobal er nogle af landets dygtigste, når det kommer til cloudløsninger baseret på Microsoft-teknologier. Vores kunder i Danmark og udlandet er store og komplekse – herhjemme tæller de fx Folketinget og Grundfos – og der kommer hele tiden flere projekter til.

CTGlobal har opnået Microsoft Advanced Specialization inden for flere områder og har flere Microsoft MVP’er i teamet. Vi deltager aktivt i globale user groups, har flere gange forfattet kursusmateriale for Microsoft og taler ved store konferencer. Så vores ekspertise er bredt efterspurgt, men det betyder ikke, at vi går på kompromis med det nære og trivslen i dagligdagen.

Hvis du trives bedst i et videnstungt læringsmiljø, så er CTGlobal et godt match.

Hos os er der fokus på faglighed og trivsel
Du vil indgå i vores Microsoft Azure-team, hvor vores Principal er MVP og vidensniveauet er højt. Vi nyder at blive dygtigere sammen og sætter kundens behov i højsædet i alle beslutninger, vi træffer.

Med kunden i centrum
CTGlobal har både danske og udenlandske kunder og det er både store og små løsninger vi bygger og implementerer for vores kunder. Kundens behov er altid i centrum og du vil – ofte sammen med en projektleder – være kundens garant for kvalitet i løsningen.

Du bruger din tid på at:

  • Designe og rådgive inden for Microsoft Azure-løsninger.
  • Konsulentopgaver hos kunder som falder inden for dit kompetenceområde
  • Samarbejde med kollegaer på diverse tekniske problemstillinger
  • Assistere kunden med brugen af Microsoft-teknologi

Dit DNA
Du skal elske det! Ganske enkelt. Vi leder efter dig, der slet ikke lade være med at stræbe efter den optimale løsning for kunden. Og dig, som ikke kan lade være med at dygtiggøre dig og holde dig opdateret på alt det nye inden for dit fagområde.

Du er struktureret og trives med at følge de nødvendige processer og metoder, når du udfører en kompleks fejlsøgning.

Vi forestiller os også:

  • Der er flere indgange til rollen. Du kan både have nogle års erfaring med lignende opgaver – eller du kan komme fra en baggrund i infrastruktur med et ønske om at specialisere dig inden for cloud.
  • Vi arbejder med PowerShell og Azure, men det er ikke et krav med erfaring heri – har du arbejdet med andre løsninger, hører vi også meget gerne fra dig.
  • At du er god til at tale med kunder
  • At du kan arbejde i et miljø med mange projekter
  • Kan gøre dig forståelig på både dansk og engelsk i skrift og tale

Hvis du vil søge stillingen eller har spørgsmål
Send et motiveret CV allerede i dag til careers@ctglobalservices.com. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat. 

Velkommen hos CTGlobal!

Vi har fokus på trivsel i alt hvad vi gør. Alle kan blive ramt af travlhed eller komme til kort, når vi står overfor en teknisk udfordring og så hjælper vi hinanden. Samtidig giver vi den enkelte plads til at arbejde på den måde, der fungerer bedst for vedkommende.

Der er stor frihed i, hvordan du arbejder – vi er jo alle forskellige. Vi er derfor en fleksibel arbejdsplads, og er åbne for hjemmearbejde.

About CTGlobal
CTGlobal is a consultancy focused on cloud, data center, security and enterprise client management. The corporate HQ is based in Denmark with offices in Nordics, Baltics and North America.

CTGlobal is an equal opportunity employer and considers qualified applicants for employment regardless of race, gender, gender identity, gender expression, age, color, religion, disability, veteran’s status, sexual orientation, or any other protected factor.

CTGlobal is a leader in the full lifecycle of Microsoft solutions. Professionalism, flexibility and openness are our core values, and we are driven by our ambition to deliver the most dynamic technologies and experiences to our customers, and be the leader in management technology and visualization solutions for the enterprise.

CTGlobal is Microsoft Gold Partner in Windows and Devices; Cloud Platform; Cloud Productivity; and Datacenter.
Our team of consultants include six MVPs and we encourage and support all of our consultants in pursuing MVP status in their respective fields.
Our experts speak and teach at leading international seminars and conferences, and work with some of the leading enterprises and organizations in Denmark. At CTGlobal, consultants enjoy a significant degree of freedom, flexibility and influence in the planning and execution of day-to-day tasks.