Business Development Manager – København | Fuldtid

Business Development Manager | Copenhagen | Full Time

Vi har rygende travlt hos CTGlobal. Derfor leder vi efter flere gode kollegaer — blandt andet en Business Development Manager, til vores salgsteam i København.

Lidt om jobbet

Vi leder efter en erfaren sælger, der har flere års erfaring med at sælge it-konsulent-ydelser og/eller software-løsninger.

Da vi er specialisererede i Microsoft-løsninger vil det være en stor fordel hvis du kender til Microsofts teknologier — jo flere, jo bedre — indenfor infrastruktur, cloud og client: Azure, EMS (Intune og sikkerhed), Windows, Azure Stack, etc.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du kender til Microsoft CSP, da CSP-salg vil udgøre en væsentlig del af dit ansvarsområde. Hvis du ikke er skarp på CSP når du starter, skal vi nok sørge for at du bliver det i en fart.

Du kommer til at arbejde bredt i vores økosystem – internt med kollegaer, med kunderne, med vores samarbejdspartnere og leverandører (bl.a. Microsoft og Lenovo)

Lidt om dig

Det er meget vigtigt at du er en team-player. Vi har simpelthen ikke plads til solister. Vi hjælper hinanden med at lykkes, vi supplerer hinanden, og sørger for, at kunderne altid har den kollega i røret, som er bedst egnet til at løse opgaven.

Det vigtigste er, at du brænder for at gøre en ægte — positiv, naturligvis! — forskel for vores kunder. Det handler om dem, først og fremmest.

Du skal, som beskrevet ovenfor, have en vis teknisk indsigt, fordi du skal kunne give kunderne den rigtige hjælp. Du skal selvfølgelig ikke konfigurere noget selv, men du skal kunne tale med vores kunder om deres behov, og være i stand til at planlægge og formidle projekt-planer både internt og eksternt, samt udarbejde opgave-estimater.

Du er en god kollega – ansvarsbevidst, pålidelig, hårdtarbejdende og ikke bange for at bede om hjælp, hvis der er noget, du ikke selv kan løse. Du er forhåbentligt også flink, og har let til smil og grin.

Lidt om os

Det er en væsentlig del af CTGlobals DNA at levere den rigtige hjælp, og ikke bare sælge det, vi har på hylderne. Vi har mange kunder som har været hos os i årevis. De kommer tilbage, fordi de ved at de kan stole på, at vi leverer det de har brug for, og at vi ikke smutter fra en opgave, før den er løst ordentligt. Og de ved, at den rådgivning de får fra os, er af højeste kaliber.

Den tilgang gennemsyrer alt, hvad vi foretager os, og gælder for alle vores ansatte, ligegyldigt hvilken afdeling de sidder i: Vi er stolte over kvaliteten af vores arbejde – og vi elsker det vi laver, fordi vi laver det vi elsker.

Dine kvalifikationer:

  • Minimum 5 års erfaring med salg af it-konsulentydelser og/eller løsningssalg.
  • Kendskab til Microsofts teknologier indenfor infrastruktur, cloud og client: Azure, EMS (Intune og sikkerhed), Windows, Azure Stack, etc.
  • Erfaring med/kendskab til Microsoft CSP (ikke et krav)
  • Flydende i engelsk, mundtligt og skriftligt. Flere sprog en fordel.
  • Gode samarbejdsevner

Spørgsmål og ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 10. august, 2020.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber at ansætte vores nye kollega hurtigst muligt.

Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte:

Lau Robdrup, Partner and Business Development Manager på 4118 6070 eller mail: lro@ctglobalservices.com

Indsend din ansøgning samt CV til: careers@ctglobalservices.com

Om CTGlobal

CTGlobal er et it-konsulenthus fokuseret på cloud, datacenter, sikkerhed og enterprise client management. Hovedkvarteret ligger i Herlev. Vi har medarbejdere i Jylland, og kontorer i Norge, Baltikum og USA. CTGlobal er Microsoft Gold Partner i Windows & Devices, Cloud Platform, Cloud Productivity, og Datacenter, og vores eksperter taler og underviser på førende internationale seminarer og konferencer.

Læs meget mere om os på www.ctglobalservices.com/about-us/